MITEN MUKAAN

Voit aloittaa aikidon koska tahansa tulemalla aikidokoulun harjoituksiin, koska toiminta on jatkuvaa ja opetusta annetaan kunkin oppilaan taitojen mukaisesti. Harjoituksissa opetellaan aikidon perusteita kokeneiden vetäjien opastuksella. Ne on jaettu aikidokoulu 1:een, jossa harjoittelevat aivan aloittelijat ja pienemmät juniorit, ja aikidokoulu 2:een, jossa harjoittelevat hieman pidemmälle edistyneet ja isommat juniorit.

Harjoitukset ovat:

keskiviikkoisin klo 18.00 – 19.30
lauantaisin klo 11.00 – 12.30

Harjoitukset pidetään Rajatorpan kalliosuojassa, Rajatorpantie 25. Kalliosuojan ovi on lukossa, avauskoodin saat vetäjiltä.

Aikidokoulun alaikäraja on 7 vuotta. Harjoitusten pituus voi olla haaste nuorimmille, mutta kannattaa tulla rohkeasti kokeilemaan kerran tai pari, vaikka koko perheen voimin!

Aikidossa käytetään kevyttä valkoista pukua, joka muistuttaa kevyttä judopukua, ja valkoista vyötä. Alussa voit hyvin harjoittella verryttelyhousuissa ja t-paidassa. Ota mukaan myös pyyhe ja tossut, koska jalat pestään ennen harjoituksia ja tatamilla harjoitellaan paljain jaloin. Muista ottaa kaikki näkyvät korut (sormukset, riipukset, kello, yms.) pois vaaratilanteiden ehkäisemiseksi.

Lisää tietoa aikidosta löydät esimerkiksi lajiesittelystä tai aikidoliiton sivuilta.

Jaa sivu